Mullat ja katteet

Mullat onnistuneisiin istutuksiin

Kekkilän Kesäkukkamulta 30 l8,50 € / säkki
Kekkilän Puutarhamulta 40 l 3,00 € / säkki
Kekkilän Puutarhamulta 40 l *TARJOUS*10,00 € / 4 säkkiä
Kekkilän Luonnonmukainen Puutarhamulta 40 l6,00 € / säkki
Kekkilän Kasvatussäkki luonnonmukainen 50 l7,50 € / säkki
Kekkilän Kuorikate (ruskea) 50 l7,00 € / säkki
Kekkilän Koristekate Hiilenmusta 45 l13,00 € / säkki

Kekkilän Kesäkukkamulta on korkealaatuinen multa kesäkukkaistuksiin. Ilmavassa mullassa kasvit juurtuvat nopeasti. Kesäkukkamulta soveltuu erityisen hyvin ruukkuihin, parvekelaatikoihin ja amppeleihin.

Kekkilän Puutarhamulta on laadukas yleismulta kaikkien pihan kasvien istuttamiseen. Se soveltuu perenna- ja kukkapenkkeihin sekä maanparannukseen, myös kasvimaalla.

Kekkilän Luonnonmukainen puutarhamulta on luonnon omista aineista valmistettu koko puutarhan yleismulta. Se soveltuu kaikkien pihan kasvien istuttamiseen ja esimerkiksi viljelylaatikoihin.

Kekkilän Kasvatussäkki luonnonmukainen on luomulannoitettu istutusvalmis viljelyalusta vihanneksille, yrteille ja kesäkukille. Kasvit voi istuttaa tai kylvää suoraan pakkaukseen.

Kekkilän Kuorikate on laadukas peruskate, joka sopii pensas- ja havuaidanteiden sekä istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Kuorikate on murskattua ja seulottua männynkuorta.

Kekkilän Koristekate Hiilenmusta on luonnonvärein värjättyä puuhaketta. Sen palakoko on 7-50 mm. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa.


Kasvatussäkkiin istutetaan taimet suoraan. Kääntöpuoli on valkoinen, ja siihen tehdään taimille sopivat istutusreiät. Lisäksi leikataan kylkiin merkittyihin kohtiin reiät, josta ylimääräinen vesi pääsee valumaan ulos.