Mullat ja katteet *EI MYYNNISSÄ*

Mullat onnistuneisiin istutuksiin

Kekkilän Kesäkukkamulta on korkealaatuinen multa kesäkukkaistuksiin. Ilmavassa mullassa kasvit juurtuvat nopeasti. Kesäkukkamulta soveltuu erityisen hyvin ruukkuihin, parvekelaatikoihin ja amppeleihin.

Kekkilän Puutarhamulta on laadukas yleismulta kaikkien pihan kasvien istuttamiseen. Se soveltuu perenna- ja kukkapenkkeihin sekä maanparannukseen, myös kasvimaalla.

Kekkilän Luonnonmukainen puutarhamulta on luonnon omista aineista valmistettu koko puutarhan yleismulta. Se soveltuu kaikkien pihan kasvien istuttamiseen ja esimerkiksi viljelylaatikoihin.

Kekkilän Kasvatussäkki luonnonmukainen on luomulannoitettu istutusvalmis viljelyalusta vihanneksille, yrteille ja kesäkukille. Kasvit voi istuttaa tai kylvää suoraan pakkaukseen.

Kekkilän Kuorikate on laadukas peruskate, joka sopii pensas- ja havuaidanteiden sekä istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Kuorikate on murskattua ja seulottua männynkuorta.

Kekkilän Koristekate Hiilenmusta on luonnonvärein värjättyä puuhaketta. Sen palakoko on 7-50 mm. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa.