Lannoitteet ja kalkit *EI MYYNNISSÄ*

Lannoitteista elinvoimaa kaikille kasveille

Kekkilän Kevätlannoite on rakeinen, helposti levitettävä koko pihan yleislannoite. Se herättää monivuotiset kasvit hyvään kasvuun. Lannoite antaa kestävyyttä puutarhan kasveille.

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa.

Kekkilän Kanankakka on perinteinen yleislannoite kasvimaalle ja kaikille pihan kasveille. Kompostoituja ja kuivattuja rakeita on helppo levittää. Kanankakka on aito luonnonravinne.

Kekkilän Kastelulannoite on kaikkien kotipuutarhan kasvien hoitolannoite. Se liukenee nopeasti veteen, joten lannoitteen antaminen esimerkiksi kastelukannulla käy vaivattomasti. Yksivuotisten kesäkukkien lannoitusta kannattaakin jatkaa pitkälle syksyyn.

Kekkilän Ruusulannoite on typpeä, kaliumia ja hivenaineita sisältävä erikoislannoite ruusuille. Veteen sekoitettavalla erikoislannoitteella saadaan tukevat versot, paljon nuppuja ja runsas, pitkään kestävä kukinta.

Kekkilän Havu- ja rodolannoite on erikoislannoite havukasveille, alppiruusuille, pensasmustikalle ja muille happamassa maassa viihtyville kasveille. Se annostellaan kasteluveteen.

Kekkilän Perunalannoite luonnonmukainen on erikoislannoite maukkaille perunoille. Se on valmistettu puhtaista kierrätetyistä raaka-aineista.

Kekkilä Rakeinen kalkki on runsaasti magnesiumia sisältävää luonnollista kalkkikiveä. Rakeistettu kalkki on helppo levittää tasaisesti, se liukenee nopeasti ja vaikuttaa pitkään.