Lannoitteet ja kalkit

 

Lannoitteista elinvoimaa kaikille kasveille

Kekkilän Kastelulannoite8,00 € /astia
Kekkilän Kanankakka 1 l6,50 € /astia
Kekkilän Kanankakka 6 l12,00 € /astia
Kekkilän Kevätlannoite Plus+ 5 l16,50 € /astia
Kekkilän Kevätlannoite Plus+ 6 kg18,00 € / astia
Kekkilän Havu- ja rodolannoite 800 g9,50 € /astia
Kekkilän Ruusulannoite 800 g7,00 € /astia
Kekkilän Tomaatti- ja chililannoite 200 g8,50 € /astia
Kekkilän Marjalannoite luonnonmukainen 3 l16,00 € /astia
Kekkilän Perunalannoite luonnonmukainen 3 l16,00 € /astia
Kekkilä Syyslannoite Plus+– –
Kekkilä Rakeinen kalkki 20 kg10,00 € /säkki

Kekkilän Kastelulannoite on kaikkien kotipuutarhan kasvien hoitolannoite. Se liukenee nopeasti veteen, joten lannoitteen antaminen esimerkiksi kastelukannulla käy vaivattomasti. Yksivuotisten kesäkukkien lannoitusta kannattaakin jatkaa pitkälle syksyyn.

Kekkilän Kanankakka on perinteinen yleislannoite kasvimaalle ja kaikille pihan kasveille. Kompostoituja ja kuivattuja rakeita on helppo levittää. Kanankakka on aito luonnonravinne.

Kekkilän Kevätlannoite Plus+ on rakeinen, helposti levitettävä koko pihan yleislannoite. Se herättää monivuotiset kasvit hyvään kasvuun. Lannoite antaa kestävyyttä puutarhan kasveille.

Kekkilän Havu- ja rodolannoite on erikoislannoite havukasveille, alppiruusuille, pensasmustikalle ja muille happamassa maassa viihtyville kasveille. Se annostellaan kasteluveteen.

Kekkilän Ruusulannoite on typpeä, kaliumia ja hivenaineita sisältävä erikoislannoite ruusuille. Veteen sekoitettavalla erikoislannoitteella saadaan tukevat versot, paljon nuppuja ja runsas, pitkään kestävä kukinta.

Kekkilä Tomaatti- ja chililannoite on erikoislannoite, jossa on erityisesti tomaatin kasvulle tärkeä korkea kaliumpitoisuus. Tomaatti- ja chililannoitetta annetaan veteen sekoitettuna joka kastelukerta.

Kekkilä Marjalannoite luonnonmukainen sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta marja- ja hedelmäkasvit kukkivat runsaasti ja tuottavat hyvän ja aromikkaan sadon. Luontoa säästävä kiertotaloustuote.

Kekkilän Perunalannoite luonnonmukainen on erikoislannoite maukkaille perunoille. Se on valmistettu puhtaista kierrätetyistä raaka-aineista.

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa.

Kekkilä Rakeinen kalkki on runsaasti magnesiumia sisältävää luonnollista kalkkikiveä. Rakeistettu kalkki on helppo levittää tasaisesti, se liukenee nopeasti ja vaikuttaa pitkään.