Myyntiä kolmessa paikassa

Koko puutarhamme Teuvalla, n. 6000 m2 – viisi kasvihuonetta – on esteetöntä myymälätilaa. Kausimyymälämme löytyy myös Kauhajoelta. Lisäksi myyntiä on kesällä kerran viikossa (perjantaisin) Jurvassa.

Lämpimästi Tervetuloa!

Puutarhallamme Teuvalla kasvaa monipuolinen, ihastuttava ja korkealaatuinen kukkavalikoima, suloisista orvokeista isoihin amppeleihin. Parhaimmillaan viidessä kasvihuoneessamme kukkii yli 120 lajiketta kesäkukkia. Kaikki kasvihuoneet ovat avointa myymälätilaa.

Kaudella 2021 valikoimiimme tulivat uusina kasviryhminä myös perennat, puut ja pensaat. Keväällä 2022 nämä siirtyivät juuri valmistuneeseen monivuotisten kasvien taimipihaan, josta löytyy niin ikään noin 120 lajia ja lajiketta monivuotisia kasveja.

Myymälämme ovat avoinna toukokuun alusta kesäkuun loppupuolelle. Uutena kaudelle 2021 oli syysmyynti syyskuussa. Kesä 2022 aloitettiin jo huhtikuussa pääsiäismyynnillä puutarhalla.

Tervetuloa ostamaan kesäkukat ja muut puutarhan kasvit suoraan puutarhalta tai taimimyymälöistämme! Myymälöiden osoitteet ja aukioloajat löydät sivun alalaidasta – osoite on samalla linkki karttaan.

Teuva_myymala3k_1275